Ataşehir marangoz

Wiki Article

Ataşehir Marangoz firmamız ile tüm mobilyalarınız bizlere emanet. Yaptığımız bu işler içerisinde tüm işlemlerimiz tamamen profesyonel olarak yapılmaktadır. Bizler yıllara dayanan meslek aşkı ile Ataşehir bölgesinde tüm mahalle ve semtlere hızlı marangoz hizmeti vermekteyiz. Tüm mobilya bakımlarınızı bırakın biz yapalım çünkü bazı marangozlar işi bilmeksizin ve sadece siz kıymetli insanlardan para alabilmek adına gelip işlerinizi yarım yamalak yapmaktadırlar.

Bizler Ataşehir Marangoz firması olarak atölye çalışmalarımız ile dilediğiniz mobilya tasarımını işlemekteyiz. Firmamıza iletişim bölümünden ulaşıp gerekli bilgileri ustalarımıza ilettiğiniz taktirde gerek atölye gerek evinizde ki işler profesyonelce yapılır.

Ataşehir Marangoz Mobilya tamiri işleri; Bu bölümden sizlere biraz bilgi verelim. Önceden her şey bu kadar kolay değildi ağaçtan mobilyalar kurulurdu. Şuan ki üretimler tamamen makineler ve fabrika gibi büyük atölyelerde yapılmaktadır. Ev veya iş yeriniz de bozulan, ayarsız, kırık, yamuk mobilyalarınız ve aksesuarlarınızın montaj ve tamiri yapılır. check here Kullanılan malzeme kötü olunca mobilyalarınız zamanla çabucak eskiye biliyor ve üzerindeki aksesuarları ise çok geçmeden arızalanabiliyor. Durumlar kötüyü gösterince ne yazık ki mobilya veya mobilyalarınız tekrardan tamir ve bakım gereği istemektedir.

Report this wiki page